Silkespapper


Vårt silkespapper tillverkas av papper på 21 g/m² och kan förses med det tryck du önskar. Minsta möjliga antal silkespapper vid en beställning är 500 pappersark.

Se prislista

Lyxiga Silkespapper med Tryck av Allra Högsta Kvalitet
Silkespapper med tryck

 

Vad kostar silkespapper med tryck?

 

Tabellen nedan visar priser för silkespapper med ditt eget tryck. Ring eller maila oss för att få mer information om priser på större beställningar av silkespapper med ditt tryck i flera färger.

 

 

Med tryck. Pris från 0,13 €/st

 

Storlekar                

500 st      

1000 st  

3000 st  

5000 st   

10.000 st  

500 x750 mm

410 eur 

460eur 

690 eur 

720 eur 

990 eur

 

OBS! Priserna i tabellen är slutgiltiga och inga dolda kostnader tillkommer.

 

Priserna är exklusive moms. Om ni har ett företag med momsregistreringsnummer tillkommer i vanlig ordning ingen moms vid försäljningstillfället.

 

Alternativet med lägst pris är att trycka din logga i en färg på vitt silkespapper, men om du önskar kan du självklart välja en annan bakgrundsfärg (från Pantones katalog) och trycka din logga i färg.

 Lyxiga Silkespapper med Tryck av Allra Högsta Kvalitet

  • Det största urvalet papperskassar i Estland
  • Gratis tryckförberedelser
  • Personliga tryck på papperskassar från 50 stycken
Dina frågor besvaras av

JANA
Marknadschef

KATJA
Marknadschef


Ring oss: +46 8 446 869 65
e-post

Skriv till oss
Berätta
om dina önskemål

Skriv till oss om dina förpackningsidéer så föreslår vi det bästa alternativet för dig. Låt oss veta om du har bråttom så att vi kan tillgodose dina behov. Vi försöker alltid hitta den bästa lösningen.


Personlig kundkontakt

Under arbetsdagar svarar vi på mail inom 2 timmar.


Snabb tillverkningstid

Om du tycker om vårt erbjudande och vi bekräftat din design skickar vi en gratis förhandsvisning av din kasse. På så sätt kan du försäkra dig om att allt lever upp till dina förväntningar. Tryckförberedelser är gratis.


Gratis 
frakt

Vi arrangerar frakt till Sverige med DPD för alla våra beställningar. DPD är ett av Europas ledande transportföretag och du kan följa din order via en spårningskod..


20 års
erfarenhet

Bland våra kunder finns många internationella företag som Nordea, Swedbank, SEB, G4S, American Express och återförsäljare av Volkswagen, Peugeot och Lexus. Dessutom har vi kunder bland statliga institutioner och tusentals andra företag. Idag har vi över 3 000 nöjda kunder i Norden.

"Det var min marknadsassistent som tog emot Dispaks leverans med kassar. Jag har precis tittat på kassarna och de är verkligen superfina. Ett stort tack för en snabb och felfri leverans och självklart även för de riktigt fina kassarna!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Kassarna är mycket fina!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
"Vi har använt oss av Dispak OÜ:s tjänster sedan 2007. Förutom mycket bra produkter har vi alltid fått: en snabb och flexibel service, konkurrenskraftiga priser och smidiga lösningar!"

Anton Jolkin
Marknadschef
, Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Lyxiga Silkespapper med Tryck

Se prislista Silkespapper med tryck   Vad kostar silkespapper med tryck?   Tabellen nedan visar priser för silkespapper med ditt eget tryck Ring eller maila oss för att få mer information om priser på större beställningar av silkespapper med ditt tryck i flera färger Vårt silkespapper tillverkas av papper på 21 g/m² och kan förses med det tryck du önskar. Minsta möjliga antal silkespapper vid en beställning är 500 pappersark.

Lyxiga Silkespapper med Tryck av Allra Högsta Kvalitet

Bekanta dig med våra snygga silkespapper med tryck. Välj bland flera populära alternativ och sätt guldkant på ert marknadsföringsmaterial.
DISPAK LTD / Tel: +46 8 446 869 65 /