Snygga Satinband Med Tryck Våra vackra satinband med tryck kan användas i många olika sammanhang. Välj mellan flera olika högkvalitativa satinband i olika längder och färger.   Kontakta oss via telefon eller mejl för mer information om/offert för våra satinband!  Bildgalleri - Satinband med personligt tryck Snygga Satinband Med Tryck av Högsta Kvalitet
Expert på papperskassar sedan 1997. För kassar med tryck är minimiantal för en beställning 50 st.

Satinband med personligt tryck.


Våra exklusiva satinband är 1,5 cm breda och passar perfekt att trycka din egen logo på!

Snygga Satinband Med Tryck av Högsta Kvalitet
Satinband med eget tryck

 

Våra satinband finns i 10 olika färger. Bandets tryck (i en färg) kan placeras på bandets ena sida.

 

Det minsta möjliga antalet meter för en order på satinband med eget tryck är 100 meter.

 

Kontakta oss via telefon eller mejl för mer information om/offert för våra satinband! Snygga Satinband Med Tryck av Högsta Kvalitet

  • Det största urvalet papperskassar i Estland
  • Gratis tryckförberedelser
  • Personliga tryck på papperskassar från 50 stycken
Dina frågor besvaras av

JANA
Marknadschef

KATJA
Marknadschef


Ring oss: +46 8 446 869 65
e-post

Skriv till oss
Berätta
om dina önskemål

Skriv till oss om dina förpackningsidéer så föreslår vi det bästa alternativet för dig. Låt oss veta om du har bråttom så att vi kan tillgodose dina behov. Vi försöker alltid hitta den bästa lösningen.


Personlig kundkontakt

Under arbetsdagar svarar vi på mail inom 2 timmar.


Snabb tillverkningstid

Om du tycker om vårt erbjudande och vi bekräftat din design skickar vi en gratis förhandsvisning av din kasse. På så sätt kan du försäkra dig om att allt lever upp till dina förväntningar. Tryckförberedelser är gratis.


Gratis 
frakt

Vi arrangerar frakt till Sverige med DPD för alla våra beställningar. DPD är ett av Europas ledande transportföretag och du kan följa din order via en spårningskod..


20 års
erfarenhet

Bland våra kunder finns många internationella företag som Nordea, Swedbank, SEB, G4S, American Express och återförsäljare av Volkswagen, Peugeot och Lexus. Dessutom har vi kunder bland statliga institutioner och tusentals andra företag. Idag har vi över 3 000 nöjda kunder i Norden.

"Det var min marknadsassistent som tog emot Dispaks leverans med kassar. Jag har precis tittat på kassarna och de är verkligen superfina. Ett stort tack för en snabb och felfri leverans och självklart även för de riktigt fina kassarna!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Kassarna är mycket fina!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
"Vi har använt oss av Dispak OÜ:s tjänster sedan 2007. Förutom mycket bra produkter har vi alltid fått: en snabb och flexibel service, konkurrenskraftiga priser och smidiga lösningar!"

Anton Jolkin
Marknadschef
, Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Snygga Satinband Med Tryck

Satinband med eget tryck   Våra satinband finns i 10 olika färger Bandets tryck (i en färg) kan placeras på bandets ena sida Våra exklusiva satinband är 1,5 cm breda och passar perfekt att trycka din egen logo på!

Snygga Satinband Med Tryck av Högsta Kvalitet

Våra vackra satinband med tryck kan användas i många olika sammanhang. Välj mellan flera olika högkvalitativa satinband i olika längder och färger.
DISPAK LTD / Tel: +46 8 446 869 65 /