Ekologiska Papperskassar – Hållbara Ekologiska papperskassar av 100 % återvunnet kraftpapper. Satsa på ett miljövänligt alternativ och välj mellan olika storlekar, färger och handtag. Våra ekologiska papperskassar: • Papperskassar med tvinnade handtag • Papperskassar med platta handtag Ekologiska Papperskassar – Hållbara och av toppkvalitet
Expert på papperskassar sedan 1997. För kassar med tryck är minimiantal för en beställning 50 st.

Ekologiska papperskassar


Våra ekologiska papperskassar finns i 2 olika utföranden.

 

Våra ekologiska papperskassar:

 Ekologiska Papperskassar – Hållbara och av toppkvalitet

  • Det största urvalet papperskassar i Estland
  • Gratis tryckförberedelser
  • Personliga tryck på papperskassar från 50 stycken
Dina frågor besvaras av

JANA
Marknadschef

KATJA
Marknadschef


Ring oss: +46 8 446 869 65
e-post

Skriv till oss
Berätta
om dina önskemål

Skriv till oss om dina förpackningsidéer så föreslår vi det bästa alternativet för dig. Låt oss veta om du har bråttom så att vi kan tillgodose dina behov. Vi försöker alltid hitta den bästa lösningen.


Personlig kundkontakt

Under arbetsdagar svarar vi på mail inom 2 timmar.


Snabb tillverkningstid

Om du tycker om vårt erbjudande och vi bekräftat din design skickar vi en gratis förhandsvisning av din kasse. På så sätt kan du försäkra dig om att allt lever upp till dina förväntningar. Tryckförberedelser är gratis.


Gratis 
frakt

Vi arrangerar frakt till Sverige med DPD för alla våra beställningar. DPD är ett av Europas ledande transportföretag och du kan följa din order via en spårningskod..


20 års
erfarenhet

Bland våra kunder finns många internationella företag som Nordea, Swedbank, SEB, G4S, American Express och återförsäljare av Volkswagen, Peugeot och Lexus. Dessutom har vi kunder bland statliga institutioner och tusentals andra företag. Idag har vi över 3 000 nöjda kunder i Norden.

"Det var min marknadsassistent som tog emot Dispaks leverans med kassar. Jag har precis tittat på kassarna och de är verkligen superfina. Ett stort tack för en snabb och felfri leverans och självklart även för de riktigt fina kassarna!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Kassarna är mycket fina!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
"Vi har använt oss av Dispak OÜ:s tjänster sedan 2007. Förutom mycket bra produkter har vi alltid fått: en snabb och flexibel service, konkurrenskraftiga priser och smidiga lösningar!"

Anton Jolkin
Marknadschef
, Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Ekologiska Papperskassar – Hållbara

Våra ekologiska papperskassar: • Papperskassar med tvinnade handtag • Papperskassar med platta handtag Våra ekologiska papperskassar finns i 2 olika utföranden.

Ekologiska Papperskassar – Hållbara och av toppkvalitet

Ekologiska papperskassar av 100 % återvunnet kraftpapper. Satsa på ett miljövänligt alternativ och välj mellan olika storlekar, färger och handtag.
DISPAK LTD / Tel: +46 8 446 869 65 /