Därför ska du beställa från oss – 7 anledningar

 

Riskfri beställning! Först tar du emot din order, sedan betalar du fakturan. När du beställer från oss får du 14 dagar på dig att betala din beställning. Det gör att du kan se över dina beställda varor och försäkra dig om att de lever upp till dina förväntningar innan du betalar din faktura. Behöver du dessutom mer än 14 dagars betalningstid kan detta ordnas.

 

Personlig och effektiv kommunikation

Vid frågor eller önskemål kan du alltid kontakta oss via telefon. Du kan också maila oss, på vardagar svarar vi på dina mail inom några få timmar.

 

 Tryckförberedelser ingår i priset

Vi står för allt förberedande arbete. Allt du behöver göra är att hitta en kasse som är rätt för dig och skicka din bild eller logotyp till oss – sedan sköter vi resten.

 

Förhandsgranska din beställning

När du har skickat din bild eller logotyp till oss gör vi en grafisk bild av din beställning så att du kan granska den. Med en förhandsvisning kan du själv se till så att din beställning stämmer överens med dina behov innan den skickas vidare för produktion.

 

Fri frakt

Vi skickar din beställning till den adress du angivit utan några extra avgifter. När vi skickar våra varor till dig gör vi det med DPD, ett av Europas största budföretag. Du får dessutom en kod till din beställning som gör att du kan spåra din order när den är på väg till dig.

 

Mer än 21 års erfarenhet av att tillverka papperskassar

I över 21 år har vi tillverkat och sålt papperskassar till många stora och internationella företag. Bland våra kunder finns Nordea, Swedbank, SEB, G4S, American Express, Volkswagen, Peugeot och Lexus-återförsäljare. Dessutom har vi tillverkat kassar till offentliga institutioner och tusentals andra företag. Idag har vi sålt kassar till mer än 3 000 nöjda kunder i Norden.

 

Inga dolda kostnader

De priser vi ger dig är alltid slutgiltiga och inga dolda avgifter tillkommer. Förhandsgranskning, tryckförberedelser och frakt ingår alltid.

 

 Därför ska du beställa från oss – 7 anledningar

  • Det största urvalet papperskassar i Estland
  • Gratis tryckförberedelser
  • Personliga tryck på papperskassar från 50 stycken
Dina frågor besvaras av

JANA
Marknadschef

KATJA
Marknadschef


Ring oss: +46 8 446 869 65
e-post

Skriv till oss
Berätta
om dina önskemål

Skriv till oss om dina förpackningsidéer så föreslår vi det bästa alternativet för dig. Låt oss veta om du har bråttom så att vi kan tillgodose dina behov. Vi försöker alltid hitta den bästa lösningen.


Personlig kundkontakt

Under arbetsdagar svarar vi på mail inom 2 timmar.


Snabb tillverkningstid

Om du tycker om vårt erbjudande och vi bekräftat din design skickar vi en gratis förhandsvisning av din kasse. På så sätt kan du försäkra dig om att allt lever upp till dina förväntningar. Tryckförberedelser är gratis.


Gratis 
frakt

Vi arrangerar frakt till Sverige med DPD för alla våra beställningar. DPD är ett av Europas ledande transportföretag och du kan följa din order via en spårningskod..


20 års
erfarenhet

Bland våra kunder finns många internationella företag som Nordea, Swedbank, SEB, G4S, American Express och återförsäljare av Volkswagen, Peugeot och Lexus. Dessutom har vi kunder bland statliga institutioner och tusentals andra företag. Idag har vi över 3 000 nöjda kunder i Norden.

"Det var min marknadsassistent som tog emot Dispaks leverans med kassar. Jag har precis tittat på kassarna och de är verkligen superfina. Ett stort tack för en snabb och felfri leverans och självklart även för de riktigt fina kassarna!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Kassarna är mycket fina!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
"Vi har använt oss av Dispak OÜ:s tjänster sedan 2007. Förutom mycket bra produkter har vi alltid fått: en snabb och flexibel service, konkurrenskraftiga priser och smidiga lösningar!"

Anton Jolkin
Marknadschef
, Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Därför ska du beställa

  Riskfri beställning! Först tar du emot din order, sedan betalar du fakturan   När du beställer från oss får du 14 dagar på dig att betala din beställning

Därför ska du beställa från oss – 7 anledningar

DISPAK LTD / Tel: +46 8 446 869 65 /