Lådor


Utifrån dina behov är det möjligt att använda lådorna till olika sorters paketering.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av olika lådor, och de tre vanligaste är:

 

De olika lådorna kan användas för en lång rad olika förpackningsändamål. Minsta beställning av lådor är 100 stycken.

 

De vikta lådorna av kartong passar perfekt i många olika sammanhang, t.ex. som förpackningar inom detaljhandeln eller för exklusiva företagspresenter.

 

Våra handgjorda hårda lådor är de dyraste i vårt sortiment. De är samtidigt de mest exklusiva och många av våra kunder väljer dem för att förpacka sina lyxprodukter.

 

För tyngre produkter rekommenderar vi de hållbara wellpapplådorna. Även de kan ges ett påkostat utseende. Ett alternativ är att ge dem en intressant tryckdesign och ett annat är att klä utsidan av lådorna med tryckt papper.    

 

Vad kostar lådorna?

Kontakta oss och berätta om vilken kvantitet det rör sig om, vilken typ av låda ni är ute efter (sänd gärna en bild, skiss eller länk till exempelfoto), storlek och vad lådorna ska användas till.

Då återkommer vi inom kort med en offert.Snygga Lådor av Hög Kvalitet med Många Tryckalternativ

  • Det största urvalet papperskassar i Estland
  • Gratis tryckförberedelser
  • Personliga tryck på papperskassar från 50 stycken
Dina frågor besvaras av

JANA
Marknadschef

KATJA
Marknadschef


Ring oss: +46 8 446 869 65
e-post

Skriv till oss
Berätta
om dina önskemål

Skriv till oss om dina förpackningsidéer så föreslår vi det bästa alternativet för dig. Låt oss veta om du har bråttom så att vi kan tillgodose dina behov. Vi försöker alltid hitta den bästa lösningen.


Personlig kundkontakt

Under arbetsdagar svarar vi på mail inom 2 timmar.


Snabb tillverkningstid

Om du tycker om vårt erbjudande och vi bekräftat din design skickar vi en gratis förhandsvisning av din kasse. På så sätt kan du försäkra dig om att allt lever upp till dina förväntningar. Tryckförberedelser är gratis.


Gratis 
frakt

Vi arrangerar frakt till Sverige med DPD för alla våra beställningar. DPD är ett av Europas ledande transportföretag och du kan följa din order via en spårningskod..


20 års
erfarenhet

Bland våra kunder finns många internationella företag som Nordea, Swedbank, SEB, G4S, American Express och återförsäljare av Volkswagen, Peugeot och Lexus. Dessutom har vi kunder bland statliga institutioner och tusentals andra företag. Idag har vi över 3 000 nöjda kunder i Norden.

"Det var min marknadsassistent som tog emot Dispaks leverans med kassar. Jag har precis tittat på kassarna och de är verkligen superfina. Ett stort tack för en snabb och felfri leverans och självklart även för de riktigt fina kassarna!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Kassarna är mycket fina!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
"Vi har använt oss av Dispak OÜ:s tjänster sedan 2007. Förutom mycket bra produkter har vi alltid fått: en snabb och flexibel service, konkurrenskraftiga priser och smidiga lösningar!"

Anton Jolkin
Marknadschef
, Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Snygga Lådor av Hög

  Vi erbjuder ett brett utbud av olika lådor, och de tre vanligaste är: •  Vikta lådor   av kartong  •  Handgjorda hårda lådor  • Wellpapplådor   De olika lådorna kan användas för en lång rad olika förpackningsändamål Minsta beställning av lådor är 100 stycken Utifrån dina behov är det möjligt att använda lådorna till olika sorters paketering.

Snygga Lådor av Hög Kvalitet med Många Tryckalternativ

Stort urval av lådor med tryck. Material av högsta kvalitet, passar utmärkt i många olika sammahang och du har flera färg- och storleksalternativ.
DISPAK LTD / Tel: +46 8 446 869 65 /